?Je pravda, že jsem ještě neměřil napětí na přívodním konektoru-nevím odkud to vede
 ?Je pravda, že jsem ještě neměřil napětí na přívodním konektoru-nevím odkud to vede  Byl bych vděčný za každou(dobrou)radu, kupovat nové čidlo za tisícovku se mi zdá zbytečný.Díky předem.
 Byl bych vděčný za každou(dobrou)radu, kupovat nové čidlo za tisícovku se mi zdá zbytečný.Díky předem.Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman
 ?Je pravda, že jsem ještě neměřil napětí na přívodním konektoru-nevím odkud to vede
 ?Je pravda, že jsem ještě neměřil napětí na přívodním konektoru-nevím odkud to vede  Byl bych vděčný za každou(dobrou)radu, kupovat nové čidlo za tisícovku se mi zdá zbytečný.Díky předem.
 Byl bych vděčný za každou(dobrou)radu, kupovat nové čidlo za tisícovku se mi zdá zbytečný.Díky předem.

Proti mé stařence Cromě 2,5TD je to poměrně markantní rozdíl...
 Proti mé stařence Cromě 2,5TD je to poměrně markantní rozdíl...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |