palio nejede
Moderátor: peta.smolik
palio nejede
mám fiat palio 1.6 16v r.v. 1999 , dosud vse v pohode az vcera auto zacalo skubat a na jednicku se skoro nerozjedu, nejde do otacek, potom jako by se chytlo ale výkon strasne slabej, cuka a nejede. Nevíte co by to mohlo být

- Reklama
já bych asi klasicky (jak kdysi u škodárny 105) vyndal svíčku po neúspěšným startu a koukl jestli je vlhká od benzínu-pak není jiskra a jestli je suchá tak není benzín a pak se dá uvažovat co dál.spíš předpokládám , že nebude jiskra tak bych šel po drátech a kontroloval konektory, koncovky,nějakej neprůstřelnej spoj-snímač otáček a.j.-piš-třeba se někdo další zapojí do diskuse

tak to vypadá na nevhodný okamžik zapalování nebo vstřiku-má to rozdělovač, nebo zapalovací lištu?že by mohl být pootočený rozdělovač a nebo snímač otáček nebo polohy kliky-to by měl do toho kecat někdo s benzínem - já mám diesel-podívej se na punto forum-je to stejnej motor - tam by mohl někdo poradit

http://punto.mysteria.cz/fiat.htm  podívej se sem-třeba na něco příjdeš

- 
				Zbyněk Reifner
- Začátečník
 byl na tom dělán nový výfuk den před tím než to přestalo startovat ale to by nemělo snad mít žádnou souvislost, tak kde pátrat dále
 byl na tom dělán nový výfuk den před tím než to přestalo startovat ale to by nemělo snad mít žádnou souvislost, tak kde pátrat dále