podlaha
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: podlaha
Jo přesně si to napsal, nemám co dodat...

Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...

Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné

Uplný souhlas, jenom se to dá taky místo svařování přínýtovat nýtovacími kleštěmi a nastříkat tmelem Body.liborko píše:Vystřihnout a zavařit kouskem plechu,pokud si to nebudeš dělat sám doma tak si myslím,že nějaký šikovný klempíř ti to udělá v servise za pár minut a za pár korun.Než tám cpát montážní pěnu tak máš lepší to udělat takhle.
FIAT PUNTO MK ll HLX  1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.

S tim pocitam,ze ta ipa je docasne reseni,potrebuju aby to vydrzelo do jara a aby tam neteklo.Tu ipu mam dat z venku na podlahu, nebo mam dat nastranu koberc a dat to ze vnitr?

Fiat Punto ELX 1,2 54kw
r.v.1995

r.v.1995
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Na žigulu jsme to patlali dovnitř, lépe se to dělá...Ale tady vejš jak píše kolega s těma nejtovačkama to taky není k zahození když tam okolo naplácáš nějaký tmel, vydrží to podstatně dýl...

Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...

Jako rychlovka, sežeň kus plechu, trochu očisti tu díru a okolo ní, navrtej si do toho plechu díry, prcni ho na tmel na tu díru, provrtej a zanýtuj. Zatři tmelem, přetři tlumexem nebo něčím a uvydíš, že to vydrží. Něco podobného jsem si dělal na sonátě předloni a zatím pořád pohoda. Kovářova kobyla no, ale je to dobré. Neměl jsem dobrý přístup, spousta káblů tak jsem to řešil taky tak. Hliníkový plech (dobře se tvaruje) tmel a pár nýtů.

Moc vam vsem dekuji,udelam to asi s tema nytama to bude lepsi.A jak silnej plech bych tam mel asi tak dat?

Fiat Punto ELX 1,2 54kw
r.v.1995

r.v.1995
Záleží jaký, pokud černý tak bych tam dal tak 1 - 1,5mm, pokud seženeš nerez tak stačí 1mm. Ten černý natři a potom ho tam dej, ať hned nerezaví. Hliník můžeš taky 1-1,5mm, nic tím nepokazíš.

Klidně tam můžeš ustřihnout i plech z bočnice nějakýho stolního počítače a ten už máš  i nalakovaný . 

- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že nás "patlalů" je tady dost...  Zlatý český ručičky si vždycky nějak poraděj, tak to ma byť...
 Zlatý český ručičky si vždycky nějak poraděj, tak to ma byť...

Zlatý český ručičky si vždycky nějak poraděj, tak to ma byť...
 Zlatý český ručičky si vždycky nějak poraděj, tak to ma byť...Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...

Nahodou tady mam starej stolni pocitac,ale jestli to nebude slabej plech,to by nevadilo kdybych tam dal ten plech s pocitace?Je dobre,ze takovy stranky jsou,aspon si lidi muzou pomoc a poradit.Jsem moc rad,ze mi tady radite,moc vam vsem dekuji

Fiat Punto ELX 1,2 54kw
r.v.1995

r.v.1995
Klidně a bez obav tam přinýtuj ten z počítače je o síle 1mm a dej ho zevnitř z kabiny a na spodku to zatmeluj jak zde psal Jezdec. Na podlaze máš přece jen nohy a (nebo tam stojíš jak v autobuse? to je for.) 

Dekuji moc,na to jsem se zapomel zeptat jestli ho mam dat z venku nebo z kabiny o vikendu na to vlitnu,jeste jednou dekuji moc

Fiat Punto ELX 1,2 54kw
r.v.1995

r.v.1995
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to nejjedodušeji udělal tímhle: http://www.naradiprofesional.cz/bodyfib ... knem-250g/" onclick="window.open(this.href);return false; a jenom zvenku... Mám s tím dobrou zkušenost z Una a z Fanouše 
Pokud bys to chtěl dělat zevnitř musel bys sundat koberec a na podlaze je ještě asi 15mm silnej kus pryže která bude steřelá takže se na to vyprdni a zaplácej tu dírku jen zvenku

Pokud bys to chtěl dělat zevnitř musel bys sundat koberec a na podlaze je ještě asi 15mm silnej kus pryže která bude steřelá takže se na to vyprdni a zaplácej tu dírku jen zvenku
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele

Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele