Policajti jsou taky jenom lidi(aspoň doufám).Souhlasím s Tombadym ohledně machrování.Pořád v punťasovi vozím nějakou kosmetiku(jsem káďa

)Takže dáreček pro manželku nebo přítelkyni to jistí

.Samozřejmě jsou švestky u kterých to nejde buď mlaďasové nebo starý gumy,nevím kdo je horší...

U nich doporučuji pokoru.
Jestli si můžu dovolit příběh ze života:Asi před dvěma lety(to jsem ješťe proháňel fávo)Mě zastavili(mlaďasové),byla sobota v noci,dali mi dejchnout a samozřejmě klasická kontrola.Vše bylo v pořádku.Vyloženě něco chtěli najít-řekli si o lékarničku a to jsem málem něco pustil,protože lékarnička byla starší než já(byl to takový ten polštářek z nějáký SHADE r.v.1983!

)Policajt na to čumí a nevěří,zavolal kolegu,ten tomu nevěřil a začal se uchechtávat,začal jsem vtipkovat a ukazál jsem na taxíka,který projel tak 80 kolem a začal "nadávat" proč nestaví tyhle zloďeje,který jezdí jak prasata..."Přece si tam nestoupnu aby mě srazil"byla odpověď(to už jsem věděl,že je to v poho).Pak následovalo klasický "Tak co s Tím uděláme"? Navrhnul jsem,že mu udělám cool

střih,jenže on si sundal poklop a byl na 3mm.Pohotově jsem mu nabídl,že mu tam nabarvím a vystřihnu majáčky aby si mohl houkat i mimo káru.Nakonec jsem s nima strávil asi hodinu a skvěle jsme pokecali

.Jinak samozřejmě negativních zážitků s cajtama je většina
Ale na tohle fakt rád vzpomínám.Jinak se řídím radou mojí mámy a mám "známýho"doktora,právníka a policajta.Bez toho to prosťe nejde