až si říkám že se s tím nebojíš jezdit
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy

. Dělalo to hroznej kravál, tak jsme to chtěli oddělat, ale nešlo to, tak jsme výfuk přivázali k lampě, popojel sem a byl venku
. Dělalo to hroznej kravál, tak jsme to chtěli oddělat, ale nešlo to, tak jsme výfuk přivázali k lampě, popojel sem a byl venku  . Ale pobavil jsem pár lidí po cestě, když sem jel s výfukem v autě
. Ale pobavil jsem pár lidí po cestě, když sem jel s výfukem v autě   

.
.
 Asi bych i brečel kdyby šlo do šrotu
 Asi bych i brečel kdyby šlo do šrotu  . Je to nezničitelný, neporuchový, je s nim sranda, můžu spát na střeše(pohodlný) a další výhody..plus k němu mám citovej vztah
. Je to nezničitelný, neporuchový, je s nim sranda, můžu spát na střeše(pohodlný) a další výhody..plus k němu mám citovej vztah 

. Bez technický to ale není ono, takže jsem byl nucen to zařídit, a stalo se.
. Bez technický to ale není ono, takže jsem byl nucen to zařídit, a stalo se.  . Na místě se o zdařilé projití kontrolou postarali moji lidé
. Na místě se o zdařilé projití kontrolou postarali moji lidé  

. Aj ja dom presiel STK pomocov mojich ludi:D. Punto je neznicitelne, to si pis. Mozes jazdit jak blazon a furt to nastartuje a furt to jazdi. Tak nech sluzi puntos
. Aj ja dom presiel STK pomocov mojich ludi:D. Punto je neznicitelne, to si pis. Mozes jazdit jak blazon a furt to nastartuje a furt to jazdi. Tak nech sluzi puntos  . A hrozne si ma pobavil popisom:D
. A hrozne si ma pobavil popisom:D 
  teraz som sa dostal k tvojej teme prvy krat a je to jedna z mala tem ktore som si precital skoro cele
 teraz som sa dostal k tvojej teme prvy krat a je to jedna z mala tem ktore som si precital skoro cele  tvoj uvodny popis auta je dokonaly!
 tvoj uvodny popis auta je dokonaly!  a tie dalsie zazitky tiez.... inak na tie diery odporucam laminat
 a tie dalsie zazitky tiez.... inak na tie diery odporucam laminat  ked si zalaminatujes cele podlahy tak s tym mozes aj plavat a budes v suchu
 ked si zalaminatujes cele podlahy tak s tym mozes aj plavat a budes v suchu 

. Kdyby s nim nejezdila občas ségra, tak bych si trochu vyhrál se vzhledem
. Kdyby s nim nejezdila občas ségra, tak bych si trochu vyhrál se vzhledem  , takhle musí zůstat tak jak je
, takhle musí zůstat tak jak je  
  Plavat se s tím nechystám zatím
 Plavat se s tím nechystám zatím 
 taky jsem prošel jen s pomocí mých lidí
 taky jsem prošel jen s pomocí mých lidí  Hold punto zachvíli dovrší svých 20 let a pak jse s ním rozloučím i když by dokázalo jezdit dál
 Hold punto zachvíli dovrší svých 20 let a pak jse s ním rozloučím i když by dokázalo jezdit dál
 ale autí šlape, očividně moc nerezne, podlaha zatím drží i když sem objevil menší podezřelou díru která tam asi origo nebyla kdesi pod levým prahem, ale toe až vzadu pod nohama zadních spolujezdců a tam já nejezdim, takže mě to zatím netrápí ...
 ale autí šlape, očividně moc nerezne, podlaha zatím drží i když sem objevil menší podezřelou díru která tam asi origo nebyla kdesi pod levým prahem, ale toe až vzadu pod nohama zadních spolujezdců a tam já nejezdim, takže mě to zatím netrápí ...  

. Dúfam že punťo bude jazdiť ešte dlhé roky dokiaľ neskoroduje , kôli brzdam nikoho nezabiješ , nebude ti vypadávať ani blinker ani výfuk  lebo ten ma zabil  jak trčal z okná
  . Dúfam že punťo bude jazdiť ešte dlhé roky dokiaľ neskoroduje , kôli brzdam nikoho nezabiješ , nebude ti vypadávať ani blinker ani výfuk  lebo ten ma zabil  jak trčal z okná  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |