Taky bych už do Seicenta nejspíš nešel.Mám 1.1SPI rok 99,jezdí to sice pěkně,svižně,všude zaparkuješ,spotřeba nízká,motor jako všechny Fire je bez problémů,ale jak se něco vysere,tak je to fakt "radost" opravovat.Prorezlou nádrž jsem měnil už 2x,a to jsem ji měl extrémně namatlanou tlumexem.Jelikož se nedají koupit zadní ramena (nechápu proč,ani v polsku) tak přelisovávat gumové uložení ramen je opravdu porod a nikomu to nepřeju,ani Viktoru Koženému

už to víckrát nechci dělat,"zlaté" punto s ložisky.Když jsem chtěl měnit žárovku v přístrojovce,musíš rozebrat půl auta aby ses k tomu vůbec dostal.Sedačky rovné,nejsou moc pohodlné,jak kdybys seděl na pryčně,je to tak na ježdění do města na nákup a zpět,strašně málo místa vevnitř,pedály brzdy a plynu jsou strašně blízko u sebe a často přišlapávám s brzdou i plyn.Kvalita zpracování celkově nic moc,ale co čekat od auta které se svého času dalo pořídit nové v akci tušim už za 129tis. Když vše šlape jak má,tak se s tím jezdit i dá no

ale hrozím se vždy co se zase v brzké době na tom autě vysmolí

Jak psal Radek,šel bych do Pandy,jak si sem daval ten odkaz na to seico,tak 39tis.bych za něj nedal.