PS: Nemám kabínový filter v aute.
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy, zokot

myslel som že sa dá k tomu jednoduchšie dostať a nie takto :/ .. asi to je blbá otázka ale tak existuje niečo na upchatie radiatora? niečo podobné aké sú na chladiče? ... vajco nechcem použiť
 myslel som že sa dá k tomu jednoduchšie dostať a nie takto :/ .. asi to je blbá otázka ale tak existuje niečo na upchatie radiatora? niečo podobné aké sú na chladiče? ... vajco nechcem použiť  

ak nechces mat mokro v aute za motorom su dve hadice na jednej znich zhora je aj ovzdusnovanie radiatora už som to robil nie raz
 ak nechces mat mokro v aute za motorom su dve hadice na jednej znich zhora je aj ovzdusnovanie radiatora už som to robil nie raz  bud budes mat v najlepsom nanom usadeny bordel ktory ti robi zapach do fukarov alebo horsie može byt prasknuty clanok z radiatora takže citis v aute fridex
 bud budes mat v najlepsom nanom usadeny bordel ktory ti robi zapach do fukarov alebo horsie može byt prasknuty clanok z radiatora takže citis v aute fridex  ale da sa to aj rychlo zistit ak ti zaparuje okno že ho nechce odparit tak bude radiator v čudu ja som to robil minulu zimu je to asi na 5 hodin roboty aj zo složenim pristrojovky..
 ale da sa to aj rychlo zistit ak ti zaparuje okno že ho nechce odparit tak bude radiator v čudu ja som to robil minulu zimu je to asi na 5 hodin roboty aj zo složenim pristrojovky..
 asi bude najlepšie naozaj vymeniť radiator ale to spravím až po zime
 asi bude najlepšie naozaj vymeniť radiator ale to spravím až po zime  zatial stiahnem troška okno vyvetrám a potom už nieje smrad
 zatial stiahnem troška okno vyvetrám a potom už nieje smrad  .. a inak deravý radiator môže mať vplyv nato že sa mi zaparujú okná?
 .. a inak deravý radiator môže mať vplyv nato že sa mi zaparujú okná? 
nazdar, chcel by sem zhodit palubovku, uz sem ju mal odkrutenu snad vsade, len mi drzala na nejakom lepe ci co....Ale potreboval by som vediet rozmer radiatora aby sem mal novy hned na vymenu. su dva rozmery-jeden na klimu a jeden bez klimy? vacsi a mensi. nevim nikde najit ktery je bezklimovyrossi píše:cela palubovka musi dolů.porod.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |