Časté vypalenie žiarovky
Moderátor: peta.smolik
Re: Časté vypalenie žiarovky
tak dnes som menil H1 v tlmených na ľavo aj vpravo, jedna žiarovka praskla, na pravej strane prístup OK, ale v ľavo nemať dielenský manual tak asi vymontujem svetlo, ešte že to tak vymysleli že ide vytiahnuť nalievacie hrdlo z nádržky pre ostrekovače, prístup robení pre ženské ručičky  

Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"

- Reklama
- Darth.W
- Zkušenej Fiaťák
 mi hovor ... ja som v rodine menic ziaroviek kedze mam male ruky ... ale menit ziarovku v brave je uplna rozpravka oproti vymene v passate, tam padlo vela sprostych slov
 mi hovor ... ja som v rodine menic ziaroviek kedze mam male ruky ... ale menit ziarovku v brave je uplna rozpravka oproti vymene v passate, tam padlo vela sprostych slov  
[color=#FF0000]http://www.youtube.com/waderlord29[/color]
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra

Hm,chalani ziarovky vam vydrzia dlho,ak budete startovat s VYPNUTYMI SVETLAMI!!!,,Nastartovat a potom zapnut...inak budete stale menit a zbytocne vyhadzovat peniaze... 

dnes som si všimol zas vypálenú žiarovku vľavo   dva roky vydržala značka Hella, vždy mením obe dve
  dva roky vydržala značka Hella, vždy mením obe dve
Odložil som si po výmene z pravého svetlometu "dobrú" ako náhradnú dnes som ju chcel použýit na dojazd, no bol som prekvapení vlákno odlomené dolu. Ztoho som usúdil že problem v životnosti robí vlákno ktoré teplotou krehne.
 dnes som ju chcel použýit na dojazd, no bol som prekvapení vlákno odlomené dolu. Ztoho som usúdil že problem v životnosti robí vlákno ktoré teplotou krehne.
Chcel som kúpiť štyri , ale boli posledné dve, teraz som vymenil len jednu, uvidím aká bude životnosť

dva roky vydržala značka Hella, vždy mením obe dve
  dva roky vydržala značka Hella, vždy mením obe dveOdložil som si po výmene z pravého svetlometu "dobrú" ako náhradnú
 dnes som ju chcel použýit na dojazd, no bol som prekvapení vlákno odlomené dolu. Ztoho som usúdil že problem v životnosti robí vlákno ktoré teplotou krehne.
 dnes som ju chcel použýit na dojazd, no bol som prekvapení vlákno odlomené dolu. Ztoho som usúdil že problem v životnosti robí vlákno ktoré teplotou krehne.Chcel som kúpiť štyri , ale boli posledné dve, teraz som vymenil len jednu, uvidím aká bude životnosť

dva roky ?? mne vydrzi max. tak 1/2 roka, mozem menit aj popamati
 dva roky ?? mne vydrzi max. tak 1/2 roka, mozem menit aj popamati   ,
, rogi a preco vlastne menis naraz ? ved vymenim, co je vypalene

mam teraz na lavej strane nejaku +120% /kupil som 4ks/, ta druha je nejaka narva, priznavam, ze je vidiet isty rozdiel, ale nabuduce kupim aj tak nejake cinske pri mojej spotrebe

BRAVO 2010, 1,4 66kW, Tempomat ,LPG BRC
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW

Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Mam na Bravcovi 55tisic km a ziarovku som nemenil este ziadnu.Ako som uz raz hovoril treba startovat s vypnutymi svetlami.Na punte co mame doma ziarovky tiez odchadzali ako koncernove TSI-cka no ako sa zaclo startovat s vypnutymi svetlami tak vydrzia o vela viac..len tak pre info,na znacke ziarovky nezalezi....

na punte 55s ktoré som mal od novoty som startoval so zapnutými svetlami, a za celý čas čo som ho mal 130 000 km som žiarovky menil len raz, teraz na bravo2 som vymenil ziarovky nekupoval som ho nové a zatial som na nich najazdil 10 000 km zatial v pohode a tiež štartujem so zapnutými svetlami / pritom na oboch autách som nejazdil žiadne dlhé trate /

Bravo II 1,4 66 Kw rok 9/2009

nevim, ale na fiatech a obecně na všech novšich autech se při startování světla odpojují
/jsou zapojena přes relé/Ja to na puntu I tak mám.

/jsou zapojena přes relé/Ja to na puntu I tak mám.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002

Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Ja mam kupovane nejake philips xtream ci co toje a mam ich zhruba uz rok a pol a najazdene tak 20-25 000km a pohoda.Startujem so zapnutymi svetlami

EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw

bajo777, už mením po jednej stejne odchádza tá na ľavo čo je bližšie k baterke, na škoda forum riešili H7  cez transili odporove káble až po softštart tu je schema, ak by začali odchadzať rychlejšie asi by som to urobil, nábeh je 1 sekunda to znamená že pomali tačne púštat napätie.

- Přílohy
- 

- soft start.JPG (29.35 KiB) Zobrazeno 5561 x

- Darth.W
- Zkušenej Fiaťák
ja uz som si zvykol vzdy vypinat a po nastartovani zas zapnut  ... otocim klucom, necham nazhavit a pozhasinat kontrolky, medzi tym si zapnem pas, nastartujem, zapnem svetla a letim
 ... otocim klucom, necham nazhavit a pozhasinat kontrolky, medzi tym si zapnem pas, nastartujem, zapnem svetla a letim   ... taky ritual a nemam s nim problem, Night Brakeri drzia uz druhy rok myslim
 ... taky ritual a nemam s nim problem, Night Brakeri drzia uz druhy rok myslim

... otocim klucom, necham nazhavit a pozhasinat kontrolky, medzi tym si zapnem pas, nastartujem, zapnem svetla a letim
 ... otocim klucom, necham nazhavit a pozhasinat kontrolky, medzi tym si zapnem pas, nastartujem, zapnem svetla a letim   ... taky ritual a nemam s nim problem, Night Brakeri drzia uz druhy rok myslim
 ... taky ritual a nemam s nim problem, Night Brakeri drzia uz druhy rok myslim[color=#FF0000]http://www.youtube.com/waderlord29[/color]

rogi, jak hovoris, castejsie odchadza veru pri baterke, to zato ze sa horsie meni !   

ja startujem pri vypnutych svetlach vzdy na vsetkych autach, ale aj tak zhasinaju priamo pri starte mam pocit , tym to neni, skorej vidim problem v mechanickom umlateni vlakna...hlavne teda ja sa snazim obchadzat retardery, ked sa da a pravym kolesom sa to da castejsie zjavne, lave ma holt smolu a tym padom aj ziarovka nad nim 

tomu nasvedcuje aj sposob vypalenia zajazdy...nestava sa ze odchadzam s vypalenou, ale pocas jazdy si to vzdy vsimnem

ja startujem pri vypnutych svetlach vzdy na vsetkych autach, ale aj tak zhasinaju priamo pri starte mam pocit , tym to neni, skorej vidim problem v mechanickom umlateni vlakna...hlavne teda ja sa snazim obchadzat retardery, ked sa da a pravym kolesom sa to da castejsie zjavne, lave ma holt smolu a tym padom aj ziarovka nad nim

tomu nasvedcuje aj sposob vypalenia zajazdy...nestava sa ze odchadzam s vypalenou, ale pocas jazdy si to vzdy vsimnem

Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW

Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
jak hovoris, proti dodrbanemu lozisku v prevodovke, uplna malina  

Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW

Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Caute, riesil niekto z Vas vymenu klasickych H1 za led ? resp ak to niekto ma je to lepsie ? ak ano odkial ste objednavali?  Rad by som vymenil ale len v stretavackach. Dik