.
.Jeste ocumuju nabidky tady v CR a SK, na to se aspon clovek muze nejak rozumne zajet podivat (pokud to neni zrovna Presov ci Kosice
 )
 )Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
 .
. )
 ) 

presne taketo auticko zhanam, ajked ta cena nieje bohvie co, ale...
 presne taketo auticko zhanam, ajked ta cena nieje bohvie co, ale...

a ide aj o krutiaci moment a vtom sa benzin na diesel nechyta
  a ide aj o krutiaci moment a vtom sa benzin na diesel nechyta 
 . Jediny naftak, co by som v dnesnej dobe chcel, tak je 2.2, co sa dava do noveho Civica
. Jediny naftak, co by som v dnesnej dobe chcel, tak je 2.2, co sa dava do noveho Civica   .
.

Diesel je v pohode, spotreba OK, krutak dobry. Ale mne sa nepaci ten maly rozsah otacok, taha to len na svojom kusku, vyssie a nizsie uz to je o nicom. Co ja viem no.eroz píše:to majki : a preco nechces JTD?!?!?
ja mam 1,9 JTD a spotreba je SUPER!!!!! a vykonovo sa tie benzinove nechytaju (mozno ten 1,8 HGT) ale ani tie benzinove sportingi ti nepojdu tak ako 1,9JTD. naftove kone su naftove konea ide aj o krutiaci moment a vtom sa benzin na diesel nechyta
 ) a to ze benzin je sportovejsi, to platilo volakedy ale nie v dnesnej dobe... aspon s mojich skusenosti.. a myslim ze nie je pravda ze punto JTD ma tak iba pri urcitych otackach, skor by som povedal ze ide z nizkych lepsie ako benziny a da sa v pohode tocit do 4500 otacok a je to citit v celom rozsahu... tak zase ale ja som iba laik, takze sa mozno mylim
 ) a to ze benzin je sportovejsi, to platilo volakedy ale nie v dnesnej dobe... aspon s mojich skusenosti.. a myslim ze nie je pravda ze punto JTD ma tak iba pri urcitych otackach, skor by som povedal ze ide z nizkych lepsie ako benziny a da sa v pohode tocit do 4500 otacok a je to citit v celom rozsahu... tak zase ale ja som iba laik, takze sa mozno mylim   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |