Ale ak to vyriešiš, tak to bude snáď jediný Fiat v Československu z ktorého netečie olej.

Moderátor: peta.smolik
Přesně s tím souhlasím. Barum už né, nikdy. Udělali z něj už před mnoha lety horší kvalitu ke Continentalu. Je to směsí, ne líbivým vzorkem !Vladka1 píše: 01 zář 2025, 10:06 To bych si hodně rozmyslel.. Všecky Barumky který jsem potkal stály za vyliž, hlavně na mokru strašný brusle.. P6 sice vypadá jako stará Conti TS 850, (dá se předpokládat recyklace vyjetých forem), ale o směsi pochybuju, hlavně když se chlubí že mokro/ sucho zůstalo jako P5, kde to byla velká bída kterou potvrzujou všechny testy i moje zkušenost..
Z levných jsou dobrý Hankook, Sava, Debica, Fulda.. a osobně na svoje auta dávám prémiovky buď Conti TS 8xx nebo GY ultragrip, na Pandě mám TS 860, 155/80 R13 a ty jsou OK, jako zimní na 4mm se sjely asi po 20kkm a teď to dojíždim jako letní. Letní mám R14 ale jsou to Barumky a kloužou jak sviňa, na mokru jak ta Conti na sněhu (fakt až tolik)
Rozdíl je i ve spotřebě, takže ta drahá guma ve výsledku vyjde levněji..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |