MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Vladka1
Znalec

Re: MOJE: pavproch - Panda 2 Climbing

Příspěvek od Vladka1 »

Konektor - odklopíš tu červenou páku, ta ho rovnou vysunuje ven. Zpět opačně, přesně nasadit abys neohnul piny...
panda_ecu.jpg
panda_ecu.jpg (106.71 KiB) Zobrazeno 62 x
Reklama

pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Tohle DIY NIGDY sám dělat nebudu, bojím se (oprávněně=geront/strojař) collateral damage.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vladka1
Znalec

Příspěvek od Vladka1 »

Hele tohle zvládne i cvičená vopice... A je i pravděpodobný že to tam bude ohnilý jako v tom videu.. Očistíš a problém zmizí... a můžeš mi poslat těch 15 kolíků :mrgreen:
pavproch
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od pavproch »

Asi ešče nejsem cvičený orangutan, na tohle si netroufám. Prozatím. Ale samozřejmě kuju za rady. Blbé je že si nemůžu dát něco na kuráž a vrhout sa NATO, protože... geront (sa podívám na kapku alkoholu a jemi pak 2-3 dny na umření).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
tomass
Fiaťák

Příspěvek od tomass »

pavproch píše: 09 pro 2025, 16:35 Tohle DIY NIGDY sám dělat nebudu, bojím se (oprávněně=geront/strojař) collateral damage.
Tohle se opravdu dá naučit i kdybys o elektrice nic nevěděl, všechno, co Ti popsal Vladka1 ze znalostí stačí. Strojař musí mít taky jemný ruce a elektrika není jemnější, než strojařina. Je to možná nastejno. Třeba už blbě vidíš, nebo máš brejle z drogerie za 99 Kč. Tak je zahoď a zajdi do dobrý optiky a nech si udělat brejle na to co potřebuješ. Rozhodně nechoď do sítí optik, ale do kvalitní optiky. Určitě máš z okolí někoho s referencemi. Sám mám brejle na dálku. Slaboučký, ale potřebuju je. Na čtení kolem 3 dioptrií a ty se dají nastavit jak máš dlouhý ruce, abys viděl na tablet a na noviny i na notebook. Mě nastavili jak jsme vyzkoušeli na 55 cm jako optimum. Na pc sedím nepatrně blíž a za 2 roky to bude zase na prd a budu vidět až o 10 cm dál. Tak mi udělají zase nový skla. No a na jemnou práci umí v optice udělat zvětšovací. Ty se dají použít jen na jemnou práci tak na 20 až 25 cm. S nima vidím na šroubku, co je v brejlích velikost M1 rýhy po obrábění. Tohle všechno zvládne zkušený optik. A pokud by sis sehnal ještě mikroskop se zvětšením 20-40x, tak už nemáš v životě žádný omezení a uvidíš naprosto na cokoliv, protože spočítáš, kolik má masařka na noze chlupů. Možná jsi to nevěděl, ale ke strojařině je potřeba větší zručnost a lepší motorika, než k elektrice. Tak se toho neboj a pusť se v klidu a s citem do toho.
Jestli nevíš kde nechat kvalitní brejle udělat, tak mi písni do soukromý zprávy. Uděláš si výlet do Prahy. Vyrobí Ti brejle na jakýkoliv použití si vzpomeneš. Dostupný ceny.
Fungl nový Seicento 2025 z Mironetu. Řidič je z Xindlvajíčka
Odpovědět

Zpět na „Panda“