máte někdo špatnou zkušenost se zápachem benzínu v puntu MK1 (já 55 S) Pátral jsem po celé palivové soustavě, a tady je result: žádný viditelný únik, loužičky a apod., hadice, nádrž OK, ale pak sou tu 2 slabší místa: odvětrání nádrže se děje přes hadicu ustící pod hrdlem pro tankování. Z tohoto otvoru se valí výpary jak z komína (přesně takový pocit jsem měl když jsem poslouchal zvuky vycházející ze zmíněného otvůrku, jako kdyby tam dole někdo topil, fakt hukot) Další místo je mezi vstřikovačem a plastovým tělem sání, je tam taková kruhová těsnící gumička, pravděpodobně po své životnosti. Okolo jsou stopy po benzínu. Nehledě na to esi to taky nepřisává falešné vzduch..
Pokud někdo tuto těsnící gumičku máte tak se ozvěte, mají ji jen office dealeři nebo na objednání u velkých prodejců ND.. Ani jeden v nejbližším okolí není

Nebo je pes zakopán jinde?

V autě se nedá skoro být, až mě zastaví benga nebudou věřit že sem nepil..

při konzultaci s automechanikem vesnického typu sme to rozlouskli (tímto mu díky). Ten modrý dvoucestný ventil na hadici z uhlíkovýho filtru byl při jiném servisním zásahu (podotýkám odborného servisu) vložen z5 obráceně
 při konzultaci s automechanikem vesnického typu sme to rozlouskli (tímto mu díky). Ten modrý dvoucestný ventil na hadici z uhlíkovýho filtru byl při jiném servisním zásahu (podotýkám odborného servisu) vložen z5 obráceně  Ted neco málo k tomu ventilu, 2cestný znamená že propouští na obě strany. na jednu je potřeba tlak vyšší, na druhou obráceně.. Jak byl obráceně tak propouštěl lehce benzínové výpary místo toho aby je podržel a využily se při sání, na druhou stranu špatně zvládal vyrovnávat tlak v nádrži když klesala hladina a on si potřeboval přisát vzduch.
 Ted neco málo k tomu ventilu, 2cestný znamená že propouští na obě strany. na jednu je potřeba tlak vyšší, na druhou obráceně.. Jak byl obráceně tak propouštěl lehce benzínové výpary místo toho aby je podržel a využily se při sání, na druhou stranu špatně zvládal vyrovnávat tlak v nádrži když klesala hladina a on si potřeboval přisát vzduch. 

Bud mi ho tam zabudli namontovat alebo som slepy
  Bud mi ho tam zabudli namontovat alebo som slepy  Ak niekto vie kde sa nachadza tak mi prosim napiste kde ho mam hladat. diky
 Ak niekto vie kde sa nachadza tak mi prosim napiste kde ho mam hladat. diky Dam to prekontrolovat v servise aj tak tam idem reklamovat tesniace gumicky tak nech to pozru.
  Dam to prekontrolovat v servise aj tak tam idem reklamovat tesniace gumicky tak nech to pozru.