- automaticke regulovanie sklonu svetiel podla polohy auta
- ostrekovace
- sosovky (cocky)

Akonahle to nemas a stretne Ta nejaky policajt, ktory si na to bude davat pozor a si dojazdil

A s tym atestom, no neviem
 Neviem ako je to u vas
 Neviem ako je to u vas 
Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman

Neviem ako je to u vas
 Neviem ako je to u vas 
a to se budu hádatmarcel.pce píše:Ještě dodatek: Atest je platný, jako mrtvýmu zimník, protože se jedná o konstruční změnu, rozhoduje výrobce vozidla, jestli tam budou nebo ne. A tam si myslím, že je diskuze zbytečná...

za konstrukční změnu bych považoval výměnu světlometu za jiný typ-druh. Zdroj světla je výměnná záležitost a pokud bude splňovat normu ECE R37 a homologaci E1, myslím si, že jen na mě, jaké žárovky/výbojky/ledky/louče/petrolejky si tam dám.
  za konstrukční změnu bych považoval výměnu světlometu za jiný typ-druh. Zdroj světla je výměnná záležitost a pokud bude splňovat normu ECE R37 a homologaci E1, myslím si, že jen na mě, jaké žárovky/výbojky/ledky/louče/petrolejky si tam dám.
Mno tak podla fotiek co si dal je jasne, ze tie tzv original Philips vlastne Philips niesuMinimaxa píše:...My Multipláci dáváme ale přednost kvalitě vzhledem k tomu v jakých autech jezdíme. Proto dám přednost výbojce od Philipsu za 1400,-
 No nevadi. Mohol si usetrit za tu istu kvalitu skoro polovicu penazi
 No nevadi. Mohol si usetrit za tu istu kvalitu skoro polovicu penazi  
  Nech sluzia
 Nech sluzia 
Tak Philips to opravdu není, jak tvrdil prodejce, ale nerozumím ti, jak to myslíš s tou cenou, já za to dal po přepočtu 2650,-Kč. Ty víš o něčem levnějším?Arrow79 píše:Mno tak podla fotiek co si dal je jasne, ze tie tzv original Philips vlastne Philips niesuMinimaxa píše:...My Multipláci dáváme ale přednost kvalitě vzhledem k tomu v jakých autech jezdíme. Proto dám přednost výbojce od Philipsu za 1400,-No nevadi. Mohol si usetrit za tu istu kvalitu skoro polovicu penazi

Som zvedavy na vecerne fotky, tych 8000K bude uz moc si myslimNech sluzia
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |