Nechtěl by někdo vyměnit ledničku ( i nefunkční) za přední prostřední
sedadlo? Mám jej celkem na nic a ledničku bych alespoň využil jako skříňku.
Sedadlo je s červeným potahem (vínová klasika), málo používané, tudíš zachovalý potah. Bohužel má zaseknutý bezpečnostní pás. Po opravě jsem se nepídil, protože v něm nikdo nesedá. Nevím ani, zda nebude potom problém s přepisem do TP. Kdyby něco, můj tel.: 603 981 558 - Petr Jančík

přední prostřední sedadlo / výměna za ledničku
Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman
- Reklama
roztrhnute lanko sklapania operadla
zdravim vyskytol sa maly problem:
pri sklapani operadla prednej prostrednej sedacky sa roztrhlo lanko. tak trocha som to rozobral a zistil som ze vymena lanka bude problem lebo na obidvoch koncoch je taky hacik. takze jedina moznost je len kupa celeho bowdenu aj s lankom. mate s tym niekdo skusenost ako to vymenit? pripadne kde by som zohnal bowden s tym lankom. vyzera to tak ze kvoli tomu budem musiet vybrat celu sedacku... 

pls ak uz ste to niekto opravovali, dajte kratky navod. vopred dik
.
doplnene: tak sa mi to podarilo opravit bez ziadnych zbytocnych investicii...

pri sklapani operadla prednej prostrednej sedacky sa roztrhlo lanko. tak trocha som to rozobral a zistil som ze vymena lanka bude problem lebo na obidvoch koncoch je taky hacik. takze jedina moznost je len kupa celeho bowdenu aj s lankom. mate s tym niekdo skusenost ako to vymenit? pripadne kde by som zohnal bowden s tym lankom. vyzera to tak ze kvoli tomu budem musiet vybrat celu sedacku...

.

Multipla 11/99 1,9 JTD 77 kW

Re: roztrhnute lanko sklapania operadla
Někde na fóru je podrobný popis výměny lanka, zkus si ho proběhnout, určitě najdeš co potřebuješ.petko95 píše:zdravim vyskytol sa maly problem:
.
Multi 1,9 JTd

Měl jsem stejný problém, a po zběžném okoukání sedačky jsem to nechal na servisu a při přebírání auta mi říkali, že horší výměnu snad ani nedělali    Takže vlastnoruční zkušenost musí být fakt úžasná
  Takže vlastnoruční zkušenost musí být fakt úžasná  

R Espace 03' 1,9 dCi,  

EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
, Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L

EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100,
 , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
, Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L- 
				joyo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Utrhnuté lanko
Netrápte servisy a seba s výmenou za originál. Do bovdenu navlečte nové lanko a len ho nejako jednoducho v predu a vzadnej časti pri kĺbe upevnite aby sa nevyvlieklo. Oprava netrvá viac ako 10 min a cena je asi 10 Sk.