Pohani ho preci motory a ne kolecka

Moderátoři: Minimaxa, kubiii, peta.smolik, Globusman
Použití ptáka při řešení logických a fyzikálních hádanek je příčinou mylných závěrů.zokot píše:NEVZLÉTNE!!! Kolečkama letadlo lelétá.
Zkus to s ptákem - nech by si nohy mohl ubrousil až u kolem a stejně by nevzlétl. pořád by stál na místě jako to letadlo!

ale z prázdnou nádržou sa ťažko lieta
 ale z prázdnou nádržou sa ťažko lieta  
   Este ma napadá že tam nebol spomínaný Herier tak ja bych si vybral asi Heriera
 Este ma napadá že tam nebol spomínaný Herier tak ja bych si vybral asi Heriera  

"Na ní stojí letadlo, které chce, jak jinak, vzlétnout"finmode píše:Alda píše:Hmm, dobrý. S tím že by měl motor normálně v chodu jsem teda neuvažoval, nevím proč. Moje blbost.Nejsi sám

To je tím ,že jsem četl zadání jak pitomec 2x a o motorech vchodu ani zmínka. Jen o běžícím pásu .

Minimaxa píše:"Na ní stojí letadlo, které chce, jak jinak, vzlétnout"finmode píše:Alda píše:Hmm, dobrý. S tím že by měl motor normálně v chodu jsem teda neuvažoval, nevím proč. Moje blbost.Nejsi sám

To je tím ,že jsem četl zadání jak pitomec 2x a o motorech vchodu ani zmínka. Jen o běžícím pásu .
myslíte že když chce normálně letadlo vzlétnout že to půjde bez motorů

No to je právě ono
 No to je právě ono   Soustředil jsem se na pás a logicky nemyslel
 Soustředil jsem se na pás a logicky nemyslel 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |