Vzduchový filtr
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchový filtr
Kolegové, používáte někdo sportovní "prací" vzduchový filtr BMC nebo jinou značku a jak filtr čistíte-zda originál čistící sadou nebo nějakým domádo způsobem? Dík za Vaše názory.
- Reklama
-
- Znalec
umím si představit jak páčíš plochým šroubovákem tu mřížku s bavlnou od toho těsnění.A pak to napasovat spátky.To musí být dobrá prčaMinimaxa píše:nooo, nemusí, ale můžestifmajstrABARTH píše:Ten filtr protoze je praci se prave nemusi menit celej ne?Minimaxa píše:Já používám bavlnu od K&N a peru ho jednou po 20tkm a každou 2. výměnu oleje ho měním tj. každých 40tkm![]()

ty něco páčíš? hm, no nevím, mě tam sedí přesně a rozhodně nemusím nic páčit když to chci vyndat. papírovej fitr jsem dokonce měnil s každou výměnou oleje. vzhledem k tomu že kvalita a množství vzduchu je pro výkon a spotřebu dost zásadnídarko píše:umím si představit jak páčíš plochým šroubovákem tu mřížku s bavlnou od toho těsnění.A pak to napasovat spátky.To musí být dobrá prčaMinimaxa píše:nooo, nemusí, ale můžestifmajstrABARTH píše: Ten filtr protoze je praci se prave nemusi menit celej ne?![]()

www.minimaxa.cz
nepochopils mě,šlo o ironii,kdy výše uvedený by se snažil vymontovat bavlněnou mřížku ze SAMOTNÉHO filtru ,nikoliv z celý filtr z boxu ! Jasně že se pere celý filtr,je nedemontovatelnýMinimaxa píše:ty něco páčíš? hm, no nevím, mě tam sedí přesně a rozhodně nemusím nic páčit když to chci vyndat. papírovej fitr jsem dokonce měnil s každou výměnou oleje. vzhledem k tomu že kvalita a množství vzduchu je pro výkon a spotřebu dost zásadnídarko píše:umím si představit jak páčíš plochým šroubovákem tu mřížku s bavlnou od toho těsnění.A pak to napasovat spátky.To musí být dobrá prčaMinimaxa píše: nooo, nemusí, ale může![]()
tak nevím, kde se asi stala chyba u tvého aeroboxu
![]()
darko píše:nepochopils mě,šlo o ironii,kdy výše uvedený by se snažil vymontovat bavlněnou mřížku ze SAMOTNÉHO filtru ,nikoliv z celý filtr z boxu ! Jasně že se pere celý filtr,je nedemontovatelnýMinimaxa píše:ty něco páčíš? hm, no nevím, mě tam sedí přesně a rozhodně nemusím nic páčit když to chci vyndat. papírovej fitr jsem dokonce měnil s každou výměnou oleje. vzhledem k tomu že kvalita a množství vzduchu je pro výkon a spotřebu dost zásadnídarko píše: umím si představit jak páčíš plochým šroubovákem tu mřížku s bavlnou od toho těsnění.A pak to napasovat spátky.To musí být dobrá prča![]()
tak nevím, kde se asi stala chyba u tvého aeroboxu
![]()

www.minimaxa.cz