Jediná věc co mě mrzí je, že ho budou dělat +- 2 měsíce
 Jediná věc co mě mrzí je, že ho budou dělat +- 2 měsíce  ! Ale za to čekání to určitě stojí ne?
 ! Ale za to čekání to určitě stojí ne?  Přeji hezký den Requiem     PS: až budu moct, tak se pochlubím a zašlu nějaké foto, ale jak říkám dříve jak v září to nebude
 Přeji hezký den Requiem     PS: až budu moct, tak se pochlubím a zašlu nějaké foto, ale jak říkám dříve jak v září to nebude 
Moderátor: peta.smolik
 Jediná věc co mě mrzí je, že ho budou dělat +- 2 měsíce
 Jediná věc co mě mrzí je, že ho budou dělat +- 2 měsíce  ! Ale za to čekání to určitě stojí ne?
 ! Ale za to čekání to určitě stojí ne?  Přeji hezký den Requiem     PS: až budu moct, tak se pochlubím a zašlu nějaké foto, ale jak říkám dříve jak v září to nebude
 Přeji hezký den Requiem     PS: až budu moct, tak se pochlubím a zašlu nějaké foto, ale jak říkám dříve jak v září to nebude 

A viděl si někdy ten sport packet naživo??? Asi ne, protože to není žádný extrém! Je to jen decentní doladění už tak pěkných křivek! A nemůžeš mi upřít, že nové Bravo je založené na sportovním vzhledu!
  A viděl si někdy ten sport packet naživo??? Asi ne, protože to není žádný extrém! Je to jen decentní doladění už tak pěkných křivek! A nemůžeš mi upřít, že nové Bravo je založené na sportovním vzhledu!   Takže slovo úchylný není na místě! Koukni se někde prvně na fotky a uvidíš že to "úchylný" v žádném případě není! Jediný z čím s tebou souhlasím je ten motor! Že 90 koní není sportovní motor, ale vem si zase z druhé strany to, že ta možnost tu byla, tak jsem jí využil! A kdo ten sport packet neviděl naživo, tak neuvěří a plácá s prominutím bláboly
 Takže slovo úchylný není na místě! Koukni se někde prvně na fotky a uvidíš že to "úchylný" v žádném případě není! Jediný z čím s tebou souhlasím je ten motor! Že 90 koní není sportovní motor, ale vem si zase z druhé strany to, že ta možnost tu byla, tak jsem jí využil! A kdo ten sport packet neviděl naživo, tak neuvěří a plácá s prominutím bláboly    PS: A navíc jak poznáš prosím tě na první pohled rozdíly 90 koňové verze motoru od 120 nebo 150tky??? Pořád totiž nevím proč slovo úchylný!!! A neříkej mi, že kdyby si měl ty peníze navíc, že by si si svoje Bravo z venku a ze vnitř trochu nevylepšil!!! Tady jde hlavně o to, že je tu tisíce kombinací jak si můžeš svoje Bravo odlišit od ostatních ne? Tak proč toho nevyužít? Jo a ještě jeden dotaz: ty máš 16" kola...a rozdíl s 17" je něco kolem 2 cm! To je tak moc poznat?
 PS: A navíc jak poznáš prosím tě na první pohled rozdíly 90 koňové verze motoru od 120 nebo 150tky??? Pořád totiž nevím proč slovo úchylný!!! A neříkej mi, že kdyby si měl ty peníze navíc, že by si si svoje Bravo z venku a ze vnitř trochu nevylepšil!!! Tady jde hlavně o to, že je tu tisíce kombinací jak si můžeš svoje Bravo odlišit od ostatních ne? Tak proč toho nevyužít? Jo a ještě jeden dotaz: ty máš 16" kola...a rozdíl s 17" je něco kolem 2 cm! To je tak moc poznat?  Maximálně na ceně pneu, ale to je jiné téma!
 Maximálně na ceně pneu, ale to je jiné téma!  Podle mě je slitinové kolo mnohem hezčí (pro Bravo) než ocelové s poklicí!
 Podle mě je slitinové kolo mnohem hezčí (pro Bravo) než ocelové s poklicí!
 nehovorim, ze dizajn Brava nema sportovy nadych.
 nehovorim, ze dizajn Brava nema sportovy nadych.
 ).
 ). Sice je pravda, že to nemám jak porovnat snad jen z otcovým Meganem! A bylo mi příjemnější jet v Bravu...! Koleje ani spomalovače neodzkoušeny! S tím přejmenováním "sport" packetu na Fashion packet souhlasím
  Sice je pravda, že to nemám jak porovnat snad jen z otcovým Meganem! A bylo mi příjemnější jet v Bravu...! Koleje ani spomalovače neodzkoušeny! S tím přejmenováním "sport" packetu na Fashion packet souhlasím   ale tak jednou tomu dali tenhle název a my s tím nic neuděláme no... No a litinové kola pro mě právě jsou jasná volba! Máme garáž, jsme na vesnici a když už by šlo do tuhého tak si přikoupím pojistné matice proti krádeži (je mi jasný, že to jde taky obejít - ale alespoň se u toho dotyčný pěkně zapotí
 ale tak jednou tomu dali tenhle název a my s tím nic neuděláme no... No a litinové kola pro mě právě jsou jasná volba! Máme garáž, jsme na vesnici a když už by šlo do tuhého tak si přikoupím pojistné matice proti krádeži (je mi jasný, že to jde taky obejít - ale alespoň se u toho dotyčný pěkně zapotí  )! Tvůj postoj už chápu, teď mám na mysli "lepší bez puklic, než na cihlách"
 )! Tvůj postoj už chápu, teď mám na mysli "lepší bez puklic, než na cihlách"  , s tvým povoláním nemáš na výběr!!! Já ale ano...proto "sport" packet... No nic, až ho budu mít, tak udělám foto a uvidíš že to "úchylné" není
, s tvým povoláním nemáš na výběr!!! Já ale ano...proto "sport" packet... No nic, až ho budu mít, tak udělám foto a uvidíš že to "úchylné" není  Každopádně jsem rád za každou radu! Ale pochop mě, že přesedlat z Punta mkI na nové Bravo je pro mě dost silný zážitek
 Každopádně jsem rád za každou radu! Ale pochop mě, že přesedlat z Punta mkI na nové Bravo je pro mě dost silný zážitek  tak mi ho nepokaž
 tak mi ho nepokaž 
 a díky za odkaz na tu navigaci...
 a díky za odkaz na tu navigaci... Asi by ta 120tka respektive 150tka byla svižnější... Ale ty cenové rozdíly byly na mě dost veliké, takže jsem vybíral hlavně podle ceny!!! Nečekám zázraky, ale jednoduše mě Bravo okouzlilo a ta 90tka mě bohatě stačí (teda musí stačit, když na turbo nemám
  Asi by ta 120tka respektive 150tka byla svižnější... Ale ty cenové rozdíly byly na mě dost veliké, takže jsem vybíral hlavně podle ceny!!! Nečekám zázraky, ale jednoduše mě Bravo okouzlilo a ta 90tka mě bohatě stačí (teda musí stačit, když na turbo nemám  )... Taky jich už začínám potkávat víc a víc, ale stále to není na silnicích žádné všední auto a myslím že tomu tak bude i do budoucna...lidé moc FIATU nedůvěřují! Ale kdo sám nevyzkouší - neuvěří
)... Taky jich už začínám potkávat víc a víc, ale stále to není na silnicích žádné všední auto a myslím že tomu tak bude i do budoucna...lidé moc FIATU nedůvěřují! Ale kdo sám nevyzkouší - neuvěří  Tak zatím Req...
 Tak zatím Req... PS: mimochodem jsem si Bravo nekupoval kvůli trhání asfaltu a závodění, ale kvůli designu, prostoru, řídícím vlastnostem a do budoucna jako rodinné auto... Nechci s ním závodit
     PS: mimochodem jsem si Bravo nekupoval kvůli trhání asfaltu a závodění, ale kvůli designu, prostoru, řídícím vlastnostem a do budoucna jako rodinné auto... Nechci s ním závodit 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |