Nevíte někdo,čím by to mohlo být? Uvítám každou radu.Díky za pomoc
Moderátor: peta.smolik
nevim čím to je, ale dříve jsem se s ti setkal na Bravě, zatím se to již neukázalo, připadli mi že to bylo přechodem kontaktů v kufruBanán007 píše:Zdravím všechny.Vlastním Fiat Bravo 1.4 12V r.v.99. Můj problém je,že během jízdy nebo po otočení klíčkem zapalování se mi u zadního stěrače ozve divné cvakaní.Dělá to jen někdy jednou nebo dvakrát do týdne.Přitom stěrač funguje normálně a po setření stěračem toto cvakání přestane.Můj kamarád měl podobný problém u Fiata Punto a v sevisu mu řekli,že to je motorkem u stěrače.Po nějaké době mu motorek odešel úplně.Nevíte někdo,čím by to mohlo být? Uvítám každou radu.Díky za pomoc
 Uvítám opravdu každou dobrou radu nebo tip.Díky moc.
  Uvítám opravdu každou dobrou radu nebo tip.Díky moc.Banán007 píše:Zdravím.
Tak jsem vyskoušel prostříkat kontakty od relé a pořád nic.Na chvíli to bylo dobré a potom zase to samé.Relátko se někdy samo od sebe během jízdy rozcvaká a někdy se rozcvaká už při pouhém pootočení klíčku zapalování.Díval jsem se také jestli nejsou kontakkty nějak zaoxidované nebo volné a všechno je v pořádku.Tak nevím,už mě to docela štve.Uvítám opravdu každou dobrou radu nebo tip.Díky moc.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |