Demontáž světel MK2a

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

martin@fiaty.cz
Začátečník
Příspěvky: 12
Registrován: 04 srp 2007, 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž světel MK2a

Příspěvek od martin@fiaty.cz »

Zdravim, byl jsem na tom stejně - mlžilo se mi pravé světlo a když jsem oddělal zadní kryt, vždycky ze světla vytekla voda. Tak jsem nechal zasilikovnovat přední čirý kryt, ale voda se do světla dostávala pořád. Ještě jsem nechal "zalepit" díru v pravym plastovym podběhu, kterou stříkala voda zezadu na světlo a stejně se to mžilo. Tak jsem se naštval a zasilikonoval jsem i zadní kryt a od tý doby mám pokoj (teda, dokud nebudu muset měnit žárovku :-) ). Odpařovací hadičky jsem jen vyčistil.
Jediný, co mě štve, že jak tam kola házela špinavou vodu do světel, tak mám to čirý sklo za... zevnitř, což nevypadá moc dobře. Nechce se mi to ale moc rozdělávat, když to teď funguje jak má a neteče do toho.
K tomu světlu ještě jeden postřeh - asi jak na něj voda stříkala delší čas, zřejmě se něco po... na el. regulaci sklonu světlometů. Z neznámých důvodů mi začal totiž běžet motorek sklonu pořád a bál jsem se, abych ho úplně neodpálil. Proměřování ani zkoušení, kde asi tak bude chybka, nepomohlo, tak jsem to odpojil na tvrdo a holt pravý světlo nejde el. naklonit. To mi ale zas tak nevadí, neb 95% jezdim stejně sám a s prázdnym autem. Ani na STK v tom nebyl problém.
Fiat Punto II, 1,2 8V
Reklama
 

Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“