Zdravím,
sháním funkční motor na Palio r.v. 1999, označení motoru 178B5.000
Případně jen klikovku a ojnice.
Nevíte, jestli se stejný motor montoval i do jiných modelů a můžu tak rozšířit záběr i mimo Palio?
Těch tu přecijen moc není.
Případně naopak prodám Palio s poškozeným motorem.
Cena dohodou.

Motor na Palio 1.2
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
- 
				Roman Ropazu
- Začátečník
Re: Motor na Palio 1.2
Ahoj. A máš v tom klimatizaci? flirtr@seznam.cz

Nejsem si zcela jistý , ale myslím , že ten motor je i v puntech,i doblo má 1242ccm ale dej si pozor na výkon-palio do r.v. 2001 má vyšší výkon než pozdější model.Kromě 16ventilu.Možná vás brzy opustím-začíná mě hnít kastle a převodovka začala hučet.Asi to dám pryč a půjdu do Berlinga(nového).Kdyby si chtěl , tak ti auto prodám vcelku-motor výborný,převodovka? horší a kastle naprd.Nové tlumiče,zadní pera, zadní uložení ramen.

- 
				fanda.hajek
Klimatizaci v tom mám, ale od loňska nafunguje. Neřešil jsem proč, možná stačí naplnit. 
Celý auto nepotřebuju . Chci to jen zprovoznit, aby se to dalo prodat. Ledaže by bylo za cenu motoru.
. Chci to jen zprovoznit, aby se to dalo prodat. Ledaže by bylo za cenu motoru.
I když je pravda, že na tom mym je taky už dost věcí out of order.

Celý auto nepotřebuju
 . Chci to jen zprovoznit, aby se to dalo prodat. Ledaže by bylo za cenu motoru.
. Chci to jen zprovoznit, aby se to dalo prodat. Ledaže by bylo za cenu motoru.I když je pravda, že na tom mym je taky už dost věcí out of order.
zdravim nestrelil bys mi z toho nefunkcniho motoru tot? 
http://www.kaufik.com/punto/motor/filtrpotrubi.jpg

http://www.kaufik.com/punto/motor/filtrpotrubi.jpg
- 
				fanda.hajek
stepo: no, u mě v motoru to vypadá trochu jinak a nějak si tento díl nevybavuju, já tam podle mne nic takovýho kulatýho nemám (mám ho v servisu, zítra se na to kouknu).
Pokud to bude součástí toho novýho, který se mi třeba podaří sehnat, není problém jeden z toho pustit.
Zatím mám jen nabídku na vadnej motor (až sežene novej ), kde by měly být mnou požadované součástky vpořádku, takže by mi asi zůstal můj motor a měnil bych jen klikovku a ojnice.
), kde by měly být mnou požadované součástky vpořádku, takže by mi asi zůstal můj motor a měnil bych jen klikovku a ojnice.

Pokud to bude součástí toho novýho, který se mi třeba podaří sehnat, není problém jeden z toho pustit.
Zatím mám jen nabídku na vadnej motor (až sežene novej
 ), kde by měly být mnou požadované součástky vpořádku, takže by mi asi zůstal můj motor a měnil bych jen klikovku a ojnice.
), kde by měly být mnou požadované součástky vpořádku, takže by mi asi zůstal můj motor a měnil bych jen klikovku a ojnice.Re: Motor na Palio 1.2
no tohle je motor z punta ale ten dil je prej z palia...tak kdybys nahodou mnel pak jeden navic tak ho beru