. Myslíte, že bude velký problém, když do doby, než seženu jiný, zadělám u filtru hadice k chladiči a budu opatrně jezdit bez chlazení? Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma tento chladič a nepotřebuje se ho zbavit? V kladném případě mě kontaktujte na TomasDP@seznam.cz. Děkuji za rady a nabídky. Tomáš
 . Myslíte, že bude velký problém, když do doby, než seženu jiný, zadělám u filtru hadice k chladiči a budu opatrně jezdit bez chlazení? Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma tento chladič a nepotřebuje se ho zbavit? V kladném případě mě kontaktujte na TomasDP@seznam.cz. Děkuji za rady a nabídky. TomášChladič oleje 1,7 TD
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
Chladič oleje 1,7 TD
Zdravím fiaťáky! Dneska se mně stala nepříjemná věc, pač jsem u 1,7 TD o kamen prorazil chladič oleje  . Myslíte, že bude velký problém, když do doby, než seženu jiný, zadělám u filtru hadice k chladiči a budu opatrně jezdit bez chlazení? Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma tento chladič a nepotřebuje se ho zbavit? V kladném případě mě kontaktujte na TomasDP@seznam.cz. Děkuji za rady a nabídky. Tomáš
 . Myslíte, že bude velký problém, když do doby, než seženu jiný, zadělám u filtru hadice k chladiči a budu opatrně jezdit bez chlazení? Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma tento chladič a nepotřebuje se ho zbavit? V kladném případě mě kontaktujte na TomasDP@seznam.cz. Děkuji za rady a nabídky. Tomáš

. Myslíte, že bude velký problém, když do doby, než seženu jiný, zadělám u filtru hadice k chladiči a budu opatrně jezdit bez chlazení? Dále bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma tento chladič a nepotřebuje se ho zbavit? V kladném případě mě kontaktujte na TomasDP@seznam.cz. Děkuji za rady a nabídky. Tomáš- Reklama
- 
				Vasek176
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chladič oleje 1,7 TD
zdárek,já byt tebou tak bych to osobně předělal na výměník.to je taková věc že olej chladíš vodou a ne vzduchem.měl by jít tak z fiata ducataa nebo iveca dailly..být tebou tak s tím mmoc nejezdím protože díky turbu se ten olej ohřívá na větší teplotu nežli u auta bez turba proto tam je ten chladič

Díky za radu. Chtěl jsem jen vědět, jestli s tím dojedu 4 km do práce a zpět, než to nějak vyřeším.

- 
				Vasek176
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jo to by jsi mohl,ale neryskoval bych to

Nevim jestli neni pozde, ale kdyz ty hadice zaslepis, tak ucpes mazani celeho motoru  Musis je propojit, treba kusem trubky...
  Musis je propojit, treba kusem trubky...

Musis je propojit, treba kusem trubky...
  Musis je propojit, treba kusem trubky...PuntoGT 2.0 16VT