,,z mojej strany je nazor taky ze by to chcelo aj poladit interier do nejakeho vizualneho stavu...a to strieknut palubovku..,ocalunit tapaciri..a podobne..a vtedy az nejaku sedacku aby to malo zmysel a vyzeralo nejak,,a to sa zial nechystam..tak asi by to aj blbo vyzeralo mozno trocha,,cena by usla,,ale premna sedacka nejak nelakava a neprakticka vec zial
,,z mojej strany je nazor taky ze by to chcelo aj poladit interier do nejakeho vizualneho stavu...a to strieknut palubovku..,ocalunit tapaciri..a podobne..a vtedy az nejaku sedacku aby to malo zmysel a vyzeralo nejak,,a to sa zial nechystam..tak asi by to aj blbo vyzeralo mozno trocha,,cena by usla,,ale premna sedacka nejak nelakava a neprakticka vec zialSnowfox
Radsej mi zozen zadnu striesku na puntika z tychto dvoch druhov,,a urobis mi velku radost,lebo unas je problem take nieco zohnat

stavím sa, že to Punto s ktorého si sa inšpiroval bolu zelené s čírou optikou
 stavím sa, že to Punto s ktorého si sa inšpiroval bolu zelené s čírou optikou  ,a dufam ze tu striesku zozenem raz konecne..a ne az ked budem auto predavat
,a dufam ze tu striesku zozenem raz konecne..a ne az ked budem auto predavat 

tak bud chci mit pekny aj ucelny auto nebo ne.
  tak bud chci mit pekny aj ucelny auto nebo ne.