- CODE - asi imobilizér
- (!) - ruční brzda
- Vstřikování

- ABS - jasné

- pak je palivo - ok

Poraďte mi prosím. Díky moc.
Pokud by to bylo nutné, pokusím se to všechno vyfotit, ale půjde to špatně, neb ( některé:( ) kontrolky zhasínají...
Moderátor: peta.smolik
To fakt nemáš kmížku z návodom???Boris píše:Nevíte prosím někdo co znamenají tyto kontrolky(pro přehled uvádím i ty co znám - zhruba od prostředka palubky směrem doprava dolů):
- CODE - asi imobilizér
- (!) - ruční brzda
- Vstřikování
Červená, je tam symbol panáčka a balonek, myslel jsem, že je to airbag, ale co ty další neznámé??
- ABS - jasné
Červená, kroužek a v něm 3 paprsky ze středu, vapadá to jako volant, ale co to je ??
Oranžová symbol panáčka a sedadla, ale sedí jakoby "obráceně" a za hlavou má křížek
- pak je palivo - ok
Dále je nad podlahou zámek se 2 polohami, kterým zřejmě mohu něco aktivovat nebo deaktivovat. Vůbec netuším, co to může být. Jsou tam nakreslené symboly jako u té oranžové kontrolky s panáčkem a sedadlem na palubce. Ty samé symboly jsou i na stínítku spolujezdce.
Poraďte mi prosím. Díky moc.
Pokud by to bylo nutné, pokusím se to všechno vyfotit, ale půjde to špatně, neb ( některé:( ) kontrolky zhasínají...
Tak to je úplně vyčerpávající, díky! Ještě prosím upřesnění: když svítí červená "porucha airbagu", znamená to, že je porucha airbagu řidiče i spolujezdce? Oranžová kontrolka deaktivace airbagu spolujezdce je OK - po pár vteřinách zhasne.radek.s píše:Panáček s balónkem, červená=porucha airbagu
Kroužek s paprsky, červená=porucha posilovače řízení nebo zásah ochrany při přetížení posilovače
Panáček opačně, oranžová=indikace deaktivovného airbagu spolujezdce
Zámek nad podlahou=deaktivace airbagu spolujezdce
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |